Добрe дошъл в света на Xtra!

Остани свободен и прави, това което обичаш

Добрe дошъл в света на Xtra!

Здравей! Как си?

Ние сме XTRA. Да, така се чувстваме, но по-важното е, че сме тук, за да ти предложим нещо повече. Ние сме млад екип с големи мечти, а целта ни е да преобърнем представите за финансовите услуги, защото вярваме, че нещата могат да се случват по-добре. По-персонално. По-динамично. По-интуитивно. Повече като теб.

Излишно е да ти обясняваме, че живеем в ултра забързан свят и хората от нашето поколение искат всичко и то веднага. Да е най-иновативното, най-готиното, най-природосъобразното и ако може - нещо повече. Понякога обаче ни се иска да слезем от въртележката, да забавим темпото, да преживеем нещо обикновено, просто, ако щеш. Да се порадваме на малките неща. И това е XTRA.

XTRA e финансов продукт от ново поколение, който ти дава възможността да управляваш финансите си супер лесно и удобно. С твое темпо и по твоите правила.

С XTRA получаваш потребителски кредит до 10 000 лв., от който можеш да се възползваш където и когато поискаш. Плюс няколко ключови екстри:

  • Имаш повече време за теб, защото всичко става бързо, лесно и изцяло онлайн. Нужни са ти само смартфон и лична карта;
  • Използваш автоматизирана технология, без излишна администрация и такси;
  • Управляваш сигурно и удобно всеки процес изцяло от твоето устройство в защитена среда 24/7.

Независимо дали планираш да направиш следващата голяма стъпка в живота си, да се отдадеш на отдавна жадувано  приключение, с което да презаредиш батериите или просто е дошло време за освежаване на дома или стягане/ремонт на колата - имай XTRA възможности за себе си.

Ние имахме свободата да изразим себе си, като разработим финансов продукт от бъдещето, за какъвто мечтаехме - нещо повече от това, което съществува. Нещо, което ти дава сигурност, иновативна технология, удобство и просто ти върши работа. Създадохме този продукт, за да се чувстваш XTRA и ти.

Бъди свободен.
Бъди себе си.
Бъди XTRA!

Разбери как работи Xtra и какво получаваш.

 

Xtra.bg получи най-висока оценка за иновативен потребителски кредит от Investicia.bg
Xtra.bg получи най-висока оценка за иновативен потребителски кредит от Investicia.bg

Въведохме нов финансов продукт, който предлага на нашите клиенти всички предимства на бързите кредити, но с много по-изгодни условия и максимална сума за раздаване до 10 000 лв.

Прочети
Празнично работно време
Празнично работно време

Вижте кога ще бъдем на ваше разположение през почивните дни.

Прочети