Добрe дошъл в света на Xtra!

Остани свободен и прави, това което обичаш

Добрe дошъл в света на Xtra!

Здравей! Как си?

Ние сме XTRA. Да, така се чувстваме, но по-важното е, че сме тук, за да ти предложим нещо повече. Ние сме млад екип с големи мечти, а целта ни е да преобърнем представите за финансовите услуги, защото вярваме, че нещата могат да се случват по-добре. По-персонално. По-динамично. По-интуитивно. Повече като теб.

Излишно е да ти обясняваме, че живеем в ултра забързан свят и хората от нашето поколение искат всичко и то веднага. Да е най-иновативното, най-готиното, най-природосъобразното и ако може - нещо повече. Понякога обаче ни се иска да слезем от въртележката, да забавим темпото, да преживеем нещо обикновено, просто, ако щеш. Да се порадваме на малките неща. И това е XTRA.

XTRA e финансов продукт от ново поколение, който ти дава възможността да управляваш финансите си супер лесно и удобно. С твое темпо и по твоите правила.

С XTRA получаваш потребителски кредит до 10 000 лв., от който можеш да се възползваш където и когато поискаш. Плюс няколко ключови екстри:

  • Имаш повече време за теб, защото всичко става бързо, лесно и изцяло онлайн. Нужни са ти само смартфон и лична карта;
  • Използваш автоматизирана технология, без излишна администрация и такси;
  • Управляваш сигурно и удобно всеки процес изцяло от твоето устройство в защитена среда 24/7.

Независимо дали планираш да направиш следващата голяма стъпка в живота си, да се отдадеш на отдавна жадувано  приключение, с което да презаредиш батериите или просто е дошло време за освежаване на дома или стягане/ремонт на колата - имай XTRA възможности за себе си.

Ние имахме свободата да изразим себе си, като разработим финансов продукт от бъдещето, за какъвто мечтаехме - нещо повече от това, което съществува. Нещо, което ти дава сигурност, иновативна технология, удобство и просто ти върши работа. Създадохме този продукт, за да се чувстваш XTRA и ти.

Бъди свободен.
Бъди себе си.
Бъди XTRA!

Разбери как работи Xtra и какво получаваш.

 

Празнично работно време
Празнично работно време

Вижте кога ще бъдем на ваше разположение през почивните дни.

Прочети
Xtra отбелязва Деня на независимостта
Xtra отбелязва Деня на независимостта

Ще отговорим на вашите запитвания в събота

Прочети