Имаш Xtra възможности да бъдеш себе си!

Ние уважаваме да бъдеш това, което искаш, да правиш каквото искаш и по което време искаш. Затова създадохме цели 3 възможности за потребителски кредит, които нарекохме XTRA пакети.

Имаш Xtra възможности да бъдеш себе си!

Вече трябва да си наясно, че ние обичаме разнообразието и не се боим да сме различни. Защото всеки има свои индивидуални и специфични потребности. Понякога разумни, понякога налудничави. Ние уважаваме да бъдеш това, което искаш, да правиш каквото искаш и по което време искаш.

Затова създадохме цели 3 възможности за потребителски кредит, които нарекохме Xtra пакети.

Ето ги:

Total - ако Йохан Кройф е еманацията на тоталния футбол, в който всеки играч на терена трябва да извършва както офанзивни, така и дефанзивни действия, то пакет Total e еманацията на най-гъвкавия потребителски кредит до 10 000 лв. на пазара. Пълен с екстри, които ти помагат да реагираш на всяко едно предизвикателство на терена, наречен живот.

С пакет Total получаваш всички предимства на Xtra на едно място. И започваме да изброяваме:

  • Можеш да отложиш вноска по кредита си до 3 пъти* в периода на договора, както и имаш опция в профила ти да получиш  допълнителна сума**.

  • Получаваш безплатно удостоверение в срок до 1 работен ден и можеш да проверяваш сумата за предсрочно погасяване до следващата падежна дата с календар в профила ти. 

  • Нямаш разходи за такси за удостоверения или за напомнителни писма.

  • След погасяване на първия си кредит, автоматично получаваш възможност за финансиране с по-голяма сума, ако отговаряш на изискванията за кредитоспособност.

  • В пакет Total имаш включена и застраховка „Разширен” пакет при нашия партньор. Със застраховката можеш да получиш пълно погасяване на твоето задължение, но и да ти бъдат изплатени до 6 месечни вноски***. Също така, при спазване на изискванията на застрахователната полица, могат да ти бъдат възстановени разходи за медикаменти, да се възползваш от телемедицина и достъп до електронно здравно досие.

Виж повече информация за застраховката тук. 

Multi - римляните са измислили много хубави неща и думата за “повече от едно нещо” влиза в тази група. Този пакет ти дава повече от потребителски кредит до 10 000 лв. С него можеш да отложиш вноската**** си еднократно с цял месец, без да плащаш такса за това, както и да проверяваш сумата си за предсрочно погасяване до 7 дни***** напред с календар в твоя профил. При искане за издаване на удостоверение или при забавено плащане на вноска, таксите в тарифата при пакет Multi са с по-малък размер. Ако заявиш удостоверение за състоянието на твоя кредит, ще го получиш в кратък срок от 5 работни дни.

В пакет Multi имаш включена и застраховка, с която можеш да получиш пълно погасяване на задължението си, в случай на неблагоприятно събитие в твоя живот, както и да ти бъдат възстановени разходи за медикаменти при спазване на изискванията на застрахователната полица. 

Всичко това може да управляваш през профила си.

Виж повече информация за застраховката тук. 

Basic - звучи просто, но всъщност това е твоят пакет, ако си по-отговорен, дисциплиниран и методичен в менажирането на финансите си. Най-базовият ни пакет предлага кредит до 10 000 лв. за срок от 3 до 36 месеца, но без допълнителните екстри: включена застраховка, възможност за отлагане на месечна вноска, прилагат се такси в пълен размер спрямо тарифа, ако се забавиш с месечна вноска, а удостоверение за състояние на кредит се издава в рамките на 7 дни;

*Отлагане на вноска  може да бъде направена след редовно погасяване на предходни 2 месечни вноски. Отлагането може да се направи в конкретен период на кредита.
**Допълнителна сума за усвояване е достъпна, в случай че си бил предварително одобрен за по-висока сума от заявената и съгласно Общите условия за предоставяне на кредит.
***Възстановяването на месечни вноски е приложимо само за клиенти на трудов договор, а конкретния брой вноски е в зависимост от броя дни, през които си бил временно неработоспособен или при нежелана безработица в резултат на уволнение.
****Не по-късно от  падежна дата, ако падежът е след по-малко от 7 дни.
*****Отлагането е еднократно и може да бъде заявено след редовно погасяване на първите 2 месечни вноски по погасителен план.

Ние от Xtra искаме да имаш свобода на избора, сега е време ти да избереш кой пакет подхожда най-добре на динамиката на твоя лайфстайл.

 
 
Xtra.bg получи най-висока оценка за иновативен потребителски кредит от Investicia.bg
Xtra.bg получи най-висока оценка за иновативен потребителски кредит от Investicia.bg

Въведохме нов финансов продукт, който предлага на нашите клиенти всички предимства на бързите кредити, но с много по-изгодни условия и максимална сума за раздаване до 10 000 лв.

Прочети
Празнично работно време
Празнично работно време

Вижте кога ще бъдем на ваше разположение през почивните дни.

Прочети