Имаш Xtra възможности да бъдеш себе си!

Ние уважаваме да бъдеш това, което искаш, да правиш каквото искаш и по което време искаш. Затова създадохме цели 3 възможности за потребителски кредит, които нарекохме XTRA пакети.

Имаш Xtra възможности да бъдеш себе си!

Вече трябва да си наясно, че ние обичаме разнообразието и не се боим да сме различни. Защото всеки има свои индивидуални и специфични потребности. Понякога разумни, понякога налудничави. Ние уважаваме да бъдеш това, което искаш, да правиш каквото искаш и по което време искаш.

Затова създадохме цели 3 възможности за потребителски кредит, които нарекохме Xtra пакети.

Ето ги:

Total - ако Йохан Кройф е еманацията на тоталния футбол, в който всеки играч на терена трябва да извършва както офанзивни, така и дефанзивни действия, то пакет Total e еманацията на най-гъвкавия потребителски кредит до 10 000 лв. на пазара. Пълен с екстри, които ти помагат да реагираш на всяко едно предизвикателство на терена, наречен живот.

С пакет Total получаваш всички предимства на Xtra на едно място. И започваме да изброяваме:

  • Можеш да отложиш вноска по кредита си до 3 пъти* в периода на договора, както и имаш опция в профила ти да получиш  допълнителна сума**.

  • Получаваш безплатно удостоверение в срок до 1 работен ден и можеш да проверяваш сумата за предсрочно погасяване до следващата падежна дата с календар в профила ти. 

  • Нямаш разходи за такси за удостоверения или за напомнителни писма.

  • След погасяване на първия си кредит, автоматично получаваш възможност за финансиране с по-голяма сума, ако отговаряш на изискванията за кредитоспособност.

  • В пакет Total имаш включена и застраховка „Разширен” пакет при нашия партньор. Със застраховката можеш да получиш пълно погасяване на твоето задължение, но и да ти бъдат изплатени до 6 месечни вноски***. Също така, при спазване на изискванията на застрахователната полица, могат да ти бъдат възстановени разходи за медикаменти, да се възползваш от телемедицина и достъп до електронно здравно досие.

Виж повече информация за застраховката тук. 

Multi - римляните са измислили много хубави неща и думата за “повече от едно нещо” влиза в тази група. Този пакет ти дава повече от потребителски кредит до 10 000 лв. С него можеш да отложиш вноската**** си еднократно с цял месец, без да плащаш такса за това, както и да проверяваш сумата си за предсрочно погасяване до 7 дни***** напред с календар в твоя профил. При искане за издаване на удостоверение или при забавено плащане на вноска, таксите в тарифата при пакет Multi са с по-малък размер. Ако заявиш удостоверение за състоянието на твоя кредит, ще го получиш в кратък срок от 5 работни дни.

В пакет Multi имаш включена и застраховка, с която можеш да получиш пълно погасяване на задължението си, в случай на неблагоприятно събитие в твоя живот, както и да ти бъдат възстановени разходи за медикаменти при спазване на изискванията на застрахователната полица. 

Всичко това може да управляваш през профила си.

Виж повече информация за застраховката тук. 

Basic - звучи просто, но всъщност това е твоят пакет, ако си по-отговорен, дисциплиниран и методичен в менажирането на финансите си. Най-базовият ни пакет предлага кредит до 10 000 лв. за срок от 3 до 36 месеца, но без допълнителните екстри: включена застраховка, възможност за отлагане на месечна вноска, прилагат се такси в пълен размер спрямо тарифа, ако се забавиш с месечна вноска, а удостоверение за състояние на кредит се издава в рамките на 7 дни;

*Отлагане на вноска  може да бъде направена след редовно погасяване на предходни 2 месечни вноски. Отлагането може да се направи в конкретен период на кредита.
**Допълнителна сума за усвояване е достъпна, в случай че си бил предварително одобрен за по-висока сума от заявената и съгласно Общите условия за предоставяне на кредит.
***Възстановяването на месечни вноски е приложимо само за клиенти на трудов договор, а конкретния брой вноски е в зависимост от броя дни, през които си бил временно неработоспособен или при нежелана безработица в резултат на уволнение.
****Не по-късно от  падежна дата, ако падежът е след по-малко от 7 дни.
*****Отлагането е еднократно и може да бъде заявено след редовно погасяване на първите 2 месечни вноски по погасителен план.

Ние от Xtra искаме да имаш свобода на избора, сега е време ти да избереш кой пакет подхожда най-добре на динамиката на твоя лайфстайл.

 
 
Празнично работно време
Празнично работно време

Вижте кога ще бъдем на ваше разположение през почивните дни.

Прочети
Xtra отбелязва Деня на независимостта
Xtra отбелязва Деня на независимостта

Ще отговорим на вашите запитвания в събота

Прочети