Xtra.bg получи най-висока оценка за иновативен потребителски кредит от Investicia.bg

Въведохме нов финансов продукт, който предлага на нашите клиенти всички предимства на бързите кредити, но с много по-изгодни условия и максимална сума за раздаване до 10 000 лв.

Xtra.bg получи най-висока оценка за иновативен потребителски кредит от Investicia.bg

Какво прави нашите кредити специални? 

Ние сме млад и амбициозен екип, обединил се зад идеята да създаде и развие иновативен продукт, който ти дава удобството да контролираш финансите си където и когато поискаш. Нашите кредити са предназначени за млади, динамични и модерни хора, които искат да живеят със собствено темпо и по свои правила.

Процесът на кандидатстване е изцяло дигитализиран, елиминирайки необходимостта от посещение на офис и минимизирайки времето за обработка на документи. Нашата онлайн платформа включва интуитивен калкулатор, позволяващ на клиентите да персонализират размера и срока на кредита според индивидуалните си нужди. След бърза оценка, нашите оператори се свързват с кандидатите за финализиране на процеса. При одобрение, усвояването на средствата е своевременно и лесно.

Защо да избереш Xtra.bg?

Сигурност: Знаем, че държиш на сигурността. Ние също. Затова в Xtra.bg тя е на най-високо ниво. Разполагаме с най-актуалните решения и спазваме всички законови изисквания, за да ти предоставим услуга, на която можеш напълно да се довериш.

Удобство: Всички обичат комфорта. С Xtra.bg удобството да си на един клик от всички функционалности е гарантирано. Имаш пълен контрол над своите финанси с модерна уеб апликация, която е винаги в джоба ти.

Практичност: Xtra.bg ти дава справедливи условия и спокойствие, че си взел правилното решение. Имаш постоянен достъп до финанси без излишни разходи, като сам избираш пакет от услуги, който да отговаря на твоите изисквания и предпочитания.

Иновации: С Xtra.bg ще си винаги в крак с иновациите. Не спираме да добавяме нови услуги и да подобряваме преживяването ти. Автоматизираме редица процеси, за да не губиш нито миг в ненужни стъпки. Бъди в крак с бъдещето.

Време е за ремонт на колата или освежаване на дома?

Мислиш за следващата голяма стъпка в живота ти?

Искаш да презаредиш батериите с ново преживяване?

Действай смело!

С Xtra.bg всичко е бързо, лесно и изцяло онлайн. Трябват ти само телефон и лична карта, за останалото ще се погрижим ние.

Три нива на защита

Знаем, че сигурността е от съществено значение за нашите клиенти. Затова предлагаме три пакета с нива на защита, които да отговарят на различни нужди и предпочитания:

Basic: Ако ти трябва сума до 10 000 лв. и цениш удобството и бързината.

  • Екстра обслужване

Multi: Ако искаш да защитиш своя кредит и да контролираш по-добре своите задължения.

  • Екстра обслужване
  • Отстъпка от тарифа за такси
  • Календар за предсрочно погасяване до 7 дни
  • Еднократно отлагане на вноска
  • Защита с базова застраховка

Total: Ако винаги искаш само най-доброто, с този пакет получаваш всички предимства на Xtra.bg на едно място.

  • Екстра обслужване
  • Без такси
  • Календар за предсрочно погасяване до падеж
  • Отлагане на вноски до 3 пъти.* Виж повече на xtra.bg
  • Пълна защита с разширена застраховка
  • Безплатни удостоверения за дълг и експресно получаване
  • Опция за допълнителна сума в профил.** Виж повече на xtra.bg

Признание от Investicia.bg

Това признание от Investicia.bg е огромна чест за нас и потвърждава нашите усилия да осигурим максимално удобство и сигурност на клиентите.

Ако търсиш гъвкави и достъпни начини за финансиране, Xtra.bg остава надежден партньор, готов да съдейства за реализирането на твоите финансови цели.

Благодарим на Investicia.bg за високата оценка и на всички наши клиенти за доверието!

Повече информация и връзка с нас

За повече информация относно нашите услуги се свържи с нас на 0700 20 021 или пиши на support@xtra.bg. Винаги сме на разположение да отговорим на всички твои въпроси и да ти помогнем да избереш най-доброто решение за твоите финансови нужди. Не се колебай – Xtra.bg е тук, за да направи управлението на финансите ти лесно, бързо и сигурно.

 

 

Празнично работно време
Празнично работно време

Вижте кога ще бъдем на ваше разположение през почивните дни.

Прочети
Xtra отбелязва Деня на независимостта
Xtra отбелязва Деня на независимостта

Ще отговорим на вашите запитвания в събота

Прочети