XTRA селфи и снимка на лична карта

На света има два типа хора - такива, които обичат да си правят селфита и такива, които не обичат да си правят селфита.

XTRA селфи и снимка на лична карта

Ако ти си от вторите – спокойно, няма да те убеждаваме колко е забавно да се въртиш с телефон в ръка, докато правиш странни физиономии, в търсене на перфектните светлина и ъгъл. Не. Само искаме да ти разкажем защо селфито в Xtra има значение. За начало – защото ти дава бърз достъп до финансовите ни услуги изцяло онлайн. И защото просто ти улеснява живота:

  • спестяваш ценно време;
  • не плащаш излишни такси;
  • получаваш най-високо ниво на сигурност.

А сега нека ти покажем как работи.

За да заявиш онлайн твоя кредит от Xtra, трябва да създадеш свой персонален профил. Защо да го правиш? Защото по този начин:

  • гарантираш идентичността си и подсигуряваш сигурността на твоите данни;
  • имаш свободата да управляваш кредита си 24/7, изцяло онлайн.

А споменахме ли колко бързо и лесно става?

1. Избираш параметрите по твоя Xtra кредит

2. Въвеждаш имейл адрес и парола, които ще използваш за влизане в профила

3. Качваш снимки на личната си карта (лице и гръб) и твоя селфи снимка с личната ти карта

Едно, две, три и всичко е готово! Прикачаш снимките на личната ти карта и - voilà, системата ни автоматично сваля данните от нея и ги попълва в твоя персонален профил. Така не само ще си спестиш досадното попълване на ръка, но и ще елиминираш възможността за неволни грешки, които пък биха довели до анулиране на заявката. А в Xtra винаги ценим времето – и твоето, и нашето.

Другият ни основен приоритет, с който не правим компромиси, е сигурността. Ролята на Xtra селфито е именно да можем да осигурим твоето спокойствие онлайн, като потвърдим самоличността ти. Това е мярка за превенция на използването на финансовата система за целите на изпирането на пари, злоупотреба с чужди документи, фалшиви профили и др. Така гарантираме максимално ниво на сигурност, както за нас, така и за теб като наш клиент. 

А целта ни е една - да ти предоставим финансова услуга на бъдещето, която ти осигурява всичко, на което знаем, че държиш – бързина, сигурност, удобство и най-вече свобода. Свободата да бъдеш каквото пожелаеш!

Бъди XTRA!

 
Xtra.bg получи най-висока оценка за иновативен потребителски кредит от Investicia.bg
Xtra.bg получи най-висока оценка за иновативен потребителски кредит от Investicia.bg

Въведохме нов финансов продукт, който предлага на нашите клиенти всички предимства на бързите кредити, но с много по-изгодни условия и максимална сума за раздаване до 10 000 лв.

Прочети
Празнично работно време
Празнично работно време

Вижте кога ще бъдем на ваше разположение през почивните дни.

Прочети