Xtra - иновативно приложение, което си струва да имаш

Новото прогресивно уеб приложение Xtra ти осигурява всичко, от което имаш нужда.

Xtra - иновативно приложение, което си струва да имаш

Сигурни сме, че си чувал как всяка година употребата на мобилни устройства расте. А знаеш ли, че към днешна дата броят на притежателите на смартфони в световен мащаб е 3.8 милиарда? Само за изминалата година, потребителите са изтеглили над 218 милиарда мобилни приложения от двата най-големи магазина. А още по-любопитното е, че всеки от нас има средно по 40 инсталирани приложения на телефона си, но през 89% от времето използва само 18 от тях. Ако пък, като нас, си част от поколението на милениалите, тогава броят на апликациите скача на цели 67, но най-често употребяваните си остават само 25. Да, виждаме как поклащаш глава зад екрана на телефона в знак на съгласие.

 

Май е време да разчистиш паметта на устройството си, като оставиш само приложенията, които наистина ти трябват. Предлагаме ти супер лесен тест, с който още преди да инсталираш поредното, да си отговориш дали ще ти бъде полезно дългосрочно.

 

1. Бързо ли се зарежда? Признаваме си, и ние сме от хората, които имат не повече от 5 секунди търпение, преди да затворят някое бавно отварящо се приложение. И не сме сами – според скорошно проучване, 70% от потребителите на мобилни приложения се отказват да използват дадена апликация, ако времето за зареждане е повече от няколко секунди.

 

2. Улеснява ли те? За какво да пълниш телефона си с различни приложения, ако те с нищо не правят ежедневието ти по-лесно и комфортно? Замисли се дали дадена апликация наистина допринася за това да ти бъде по-удобно и лесно, когато я използваш, или напротив – само хабиш време и нерви, защото не отговаря на нуждите и очакванията ти.

 

3. Сигурно ли е? На последно място, но не и по важност, за да има място в телефона ти, едно приложение трябва да може на 100% да гарантира сигурността на данните ти. Има не един и два случаи, в които, покрай апликацията, която сваляш от някой магазин, се инсталира и зловреден софтуер, който „заразява“ устройството ти и по този начин данните ти стават уязвими за хакерски атаки.

 

А знаеш ли, че новото прогресивно уеб приложение Xtra ти осигурява всичко това, че и повече?

 

Ако трябва да отговорим на първия въпрос от теста, то отговорът е категорично „да“. Апликацията на Xtra е прогресивно уеб приложение, което представлява специално адаптирана версия на сайта ни. На външен вид (интерфейс и икони) не се различава по нищо от обикновените приложения, но е много по-леко, тъй като при него се кешират много по-малко данни. Което автоматично го прави, освен заемащо по-малко памет, и много по-бързо при зареждане

 

Отговорът, който бихме дали на втория въпрос от теста е 3 пъти „да“. Да, с приложението на Xtra e лесно, защото само добавяш на десктопа си иконка за бързо стартиране и с 1 клик управляваш всичко през личния си профил

През „Дашборд“ менюто можеш да следиш статуса на подадено заявление за кредит. При одобрение, от тук можеш да подпишеш и договора си за кредит. Веднага след това сумата се нарежда по избрания от теб начин. Ако пък вече имаш активен кредит, тук можеш да правиш всички плащания по него. А от меню „Моят кредит“ имаш достъп до своя погасителен план и документите по своя кредит по всяко време на денонощието.

Профил дашборд

Освен, че разполагаш с цялата информация за Xtra услугите, които използваш на едно място, получаваш и моментални пуш-нотификации на телефона си, за да не пропуснеш нито един важен срок или новина. Друго предимство, което определено ти улеснява живота, е че можеш да разчиташ на Xtra при всякакви условия, защото прогресивното ни уеб приложение може да работи и при слаба интернет връзка. Така че можеш без притеснения да се впуснеш в следващото си приключение! Не се налага и да използваш някой от магазините за приложения, за да добавиш Xtra на телефона си. Да, независимо от операционната система на устройството, което използваш, само с няколко клика можеш да добавиш Xtra на своя телефон или настолен компютър, без да се налага инсталиране на файлове. Всичко става само с натискане на 1 бутон, който ще намериш в Дашборда на своя профил.

 

За финал даваме едно абсолютно сигурно „да“ по въпроса за сигурността. Уеб приложението на Xtra е базирано на нашият уебсайт. Xtra използва SSL сертификат, като в сайта са вградени най-съвременните технологии, под формата на 256-битова криптирана връзка, която гарантира сигурността на личните данни. Още при създаването на твоя клиентски профил, Xtra верифицира твоята идентичност, чрез използване на биометрични данни. За целта трябва да се идентифицираш, като прикачиш в профила си снимки на документи за самоличност (лице и гръб) и снимка на лицето ти, докато държиш личната си карта (селфи). Информационните системи за обработване на данни, включително лични такива, са базирани на регулярно одитиран софтуер. Така че, да - в Xtra всички твои лични данни са 100% защитени!

По-бързп, по-лесно, по-сигурно!

Ако все още не си добавил Xtra на телефона, сега е моментът!

Бъди в крак с технологиите. Бъди Xtra.